PD dhe LSI kanë nisur negociatat me PS për Reformën Zgjedhore, a është tërhequr opozita apo ka zgjedhur rrugën e duhur?

 • Nuk e di
  11%
  445 votes

   
 • Është tërhequr
  42%
  1,649 votes

   
 • Ka zgjedhur rrugën e duhur
  47%
  1,868 votes

   

Create your own.

Opinions! We all have them. Find out what people really think with polls and surveys from Crowdsignal.com