Siapakah Yang Paling Hot Mom?
6 Comments

  • isteri si suami - 7 years ago

    Among all kak ziana lah yang patut dapat gelaran Hot MOM pasal yang lain memang hot mom but failure to their perkahwinan..ops sorry...
    nengok kak ziana.. dia pandai jada suami,jaga badan n jaga personaliti dia..
    sorry ye yang lain...

  • mas - 9 years ago

    ziana zain mantain mcm ank dara... pandai jaga body...da la cantik ...

  • syahrizan salim - 9 years ago

    Sudah tentu mama hot adal ziana zain... maintain macam anak dara... wa peminat ZZ sejak lagu Madah berhelah, kini and sampai bila2... hidup kak Ziana!!!!!!!

  • Ali - 10 years ago

    Of course our lovely hot MAMA Ziana Zain.

  • putihkaseh - 10 years ago

    Now days mama hot semuanye palsu, guna teknik untuk cantikan semua, tak macam mama den, semuanye orginal, minum air paip jer, until now masih boleh boleh giling cili, basuh baju pakai tangan lagi, yg ada now semua nye tekan pakai jari jer, den x respect lah kalau mama vogue ni, entah2 lari pun x larat dah .....tu sebab ada mama yg lawa2 pun cerai .... sebab apa tu .......

  • naiyat - 10 years ago

    Mestilah kak ziana .. anak dia dah empat & umor dah 40s.. body mantop lagi.. yg lain baru anak sorg & mudo lagi.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment